Hans-Leo tok 4 medaljer i Junior-NM

Sterk sesongavslutning og flott arrangement i Sande.

Hans-leo med 4 medaljer under årets Junior-NM

Junior-NM individuelt og lag ble arrangert i Sandehallen 17.-18 november. Her deltok Larvik Judoklubb med vår fremste konkurranseutøver; Hans-Leo Haraldsen. Under individuelt NM på lørdag deltok han i kategorien -73kg i både U18 og U21. Her fikk en tøff trekning og møtte gullvinner av begge klassene i første kamp og måtte gå på tap.

Søndag derimot var det klart for lagkonkurransen. Hans-Leo deltok på guttelag og miks-lag (gutter og jenter) for judoregion sør i både U18 og U21. Etter en skuffende, men lærerik lørdag slapp han seg mer løs og presterte meget godt. Dette var virkelig dagen for Larviks judospire. Det ble sølv for guttelag i både U18 og U21. For mikslag ble det bronse i U18 og gull i U21. Altså, 4 medaljer på én og samme dag.

Studerer på NTG og satser på Judo

Hans-Leo har konkurrert for Larvik Judo i mange år og har vist progresjon hele veien med over 15 medaljer på NorgesCup og Norgesmesterskap. I høst bestemte han seg for å studere ved NTG Oslo/Bærum, som har egen judolinje, hvor han nå satser videre på idretten.

Sesongslutt og fremover

Judosesongen er over for i år men med nye medaljer rundt halsen ser Hans-Leo nå fremover til vårparten og nye utfordringer i vente. Norgesmesterskapet ga videre motivasjon og han lager nå en slagplan for å utvikle seg videre. Gutten vokser og trener hardt, så det er ikke usannsynlig at han blir å se i kategorien -81kg utover neste sesong.

Foto: Hans Petter Haraldsen

Hans-Leo i aksjon. Foto: Hans Petter Haraldsen

 

Sponsorer

Sos.media

Sponsorer

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift